Kacatból kincs,
próbáld ki te is!

Annie Sloan bútorfestő
workshop

A szín a mindenünk!

Annie Sloan falfestékek

Adj teret a színek
szeretetének!

Mini project pack

nagy tervekhez!

Főoldal2021-12-01T08:20:48+00:00

LAKÁSFELÚJÍTÁS ELŐTT ÁLLSZ?

Ha régóta figyeled a blogot, akkor tudod, hogy pár éve az én napjaimat is az új otthonunk megszépítése tette ki. A legnépszerűbb blog cikkeimből össze is gyűjtöttem neked a legfontosabbakat, amelyben őszintén olvashatsz a lakásfelújítással járó tapasztalataimról.

Ebben a 21 oldalas ingyenes e-bookban megmutatom neked:

 • hogyan vettük az átalakítással járó akadályokat,
 • milyen technikákat alkalmaztam egy-egy szoba újjá varázsolásához,
 • és azt, milyen módszerrel értem el, hogy a régi bútorok az új lakásban is megállják a helyüket!

Laminált felület festése

Csiszolás és alapozás nélkül, tényleg!

Laminált felület festhető krétafestékkel is. Ebben a videóban lépésről-lépésre végigvesszük, hogy egy egyszerű laminált bútor átfestésénél mire kell figyelj a festésnél, mi a különbég, ha ecsettel, vagy hengerrel fested, és hogyan viaszolj, hogy tartós végeredményt kapj!

 

Téged melyik téma érdekel?

 • Nincs kategória

WEBSHOP

 • Chalk Paint körecset

  Annie Sloan, Chalk Paint ™ körecset, 3 méretben Ezzel a tiszta disznósörtéből készített ecsettel nagyon jól lehet festeni, különösen, ha textúrált felületet szeretnél létrehozni. Ovális…
  7500 Ft16200 Ft
  Annie Sloan, Chalk Paint ™ körecset, 3 méretben Ezzel a tiszta disznósörtéből készített ecsettel nagyon jól lehet festeni, különösen, ha textúrált felületet szeretnél létrehozni. Ovális alakú, fém pálcával és kiváló minőségű fanyéllel ellátott ecset, amelynek sörtéje erős és kemény, mégis rugalmas. Az ilyen sűrű szövésű, vastag ecsetekkel tudsz igazán egyedi, antikolt felületet festeni.
 • Clear Chalk Paint Wax, világos bútorviasz

  Annie Sloan lágy bútorviasza színtelen, és csak minimális szaga van. Olyan az állaga, mint a puha margariné, tehát nagyon könnyen kenhető. A világos Chalk Paint™…
  2900 Ft27200 Ft
  Annie Sloan lágy bútorviasza színtelen, és csak minimális szaga van. Olyan az állaga, mint a puha margariné, tehát nagyon könnyen kenhető. A világos Chalk Paint™ wax  (bútorviasz) minden esetben kell a krétafestékre, anélkül a festék nem működik. A Chalk Paint ™ krétafestéket Annie Sloan úgy tervezte, hogy a waxszal együtt adja a festett bútor végső kinézetét, színét és használhatóságát. Egyben biztosítja a takaríthatóságát és a hosszú élettartamát. A világos wax átlátszó, nincs színe, a festék színét mélyíti, erősebbé, tüzesebbé teszi. Használata: Először  fesd le a felületet Chalk Paint™ festékkel, ezután viaszold. Koptatott felület eléréséhez festés után csiszolj ízlés szerint, végül kenj rá egy réteg viaszt. Három kiszerelésben érhető el:
  • 500 ml - kb. 2 liter Chalk Paint™ krétafestékhez kell egy 500 ml-s doboz Clear Wax
  • 120 ml - kb. 3 db 120 ml-s Chalk Paint™ krétafestékhez kell egy kis doboz Clear Wax
  • 2,5 liter - 5 közepes doboz 4 áráért, azoknak akik sokat festenek!