Emlékeztek erre a kanapéra és a fotelekre a Látványműhelyből?

Nemiskacat Látványműhely

Mostanában így néznek ki. (Már nagyon kopott és helyenként szakadt is volt a huzat, amúgy is régen megértek a cserére.)

Nemiskacat Látványműhely

ónémet fotel kárpitozása
Óriási készülődésben vagyok, azaz vagyunk. Az utolsó pillanatban jelentkeztem a Design+ kiállítás és vásárra, anélkül, hogy végig gondoltam volna, mivel is jár egy ilyen…

DESIGN+ 2016 DESIGN+_kiallitoi_poszt

Minden előzetes koncepció nélkül beleugrottam, mentségemre legyen mondva sikerült rögtön két fantasztikus segítséget fellelkesíteni, így velük együtt biztos összehozunk egy szép “Annie Sloan” standot. Az egyikük Németh Zsuzsa – régi motoros már a Nemiskacat műhelyben – , ő készíti a koszorúkat, emellett profi dekoratőr, és amúgy miatta néz ki úgy a Nemiskacacat Látványműhely, ahogyan…
A másikuk Szebellédy-Samu Judit lakberendező, a Sumisura Interior & Design alapítója. A Sumisura annyit tesz: egyedi, méretre szabott, és Judit ebben jó. Bármit megcsinál, bármilyen egyedi lakberendezési elképzelést megvalósít, megtervez és legyártat. Tényleg bármit! Olyan eljárásokat ismer, hogy én néha csak pislogok. (Így lesz például hatalmas 3D-s logóm a kiállítói falon…)

A lányok hihetetlen lelkesedéssel vetették bele magukat a kiállítás előkészületeibe, Judit és Zsuzsa sziporkáztak az ötletektől, én csak egyet kértem tőlük, lehetőleg a Chalk Paint™ színekben gondolkodjanak, de ez nem okozott nekik gondot, sőt, olyan színes standunk lesz, hogy haj’!

Ez lesz itt a “tett” helye:

DESIGN+ 2016

Én még nem látom a fejemben egyben a koncepciót, dehát ők a lakber’ szakik, csak tudják mit csinálnak, én csak festem lelkesen a bútorokat, hogy legyen mit megnézzetek, és közben nagy meglepetésekkel készülök nektek, majd figyeljétek…

Lesz nyereményjáték a kiállítás ideje alatt a hozzánk látogatóknak, és lesznek szuperakciós termékcsomagok is, garantált ajándékokkal!

Képek az előkészületekről vegyesen:

DESIGN+ 2016

anyagválasztás

DESIGN+ 2016

színek az anyagokhoz

DESIGN+ 2016

Barcelona Orange/Napoleonic Blue

Ez már egy másik fotel ( a háttérben festjük a színmintákat):

DESIGN+ 2016

Emperor’s Silk megy első rétegnek

DESIGN+ 2016

Provence és Florence keverve vegyesen, vizes ecsettel felvíve

DESIGN+ 2016

waxolásra várva

Az ülőgarnitúra mellé kisasztal is készül, Fanyúvasztó jóvoltából. Judit itt épp Country Grey színnel “bemossa”, hogy tüntesse el a fa eredeti sárgás színét.

DESIGN+ 2016

DESIGN+ 2016

minta waxolása a nyers fába

Az ülőgarnítúra mellé szőnyeg is készül: hát persze, hogy Chalk Paint™ -tel festjük ezt is.! 🙂

DESIGN+ 2016

DESIGN+ 2016

A kanapé szürke színt és aranyozást kap, erős koptatással.

DESIGN+ 2016

DESIGN+ 2016

arany füstfólia

DESIGN+ 2016

Folytatás következik… a Max-City-ben…

Bővebben a kiállításról, ahogyan ők írnak magukról: “Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a DESIGN+ kiállítás és vásár, amely évről évre egyre nagyobb sikerrel mutatja be közel 200 kiállító újdonságait a nagyközönség számára a MAXCity Lakberendezési Áruház 30 000 nm-es alapterületén.
Miért DESIGN+?
A DESIGN+ kiállítás és vásáron a designerek, hazai és külföldi gyártók, valamint forgalmazók több száz kialakított enteriőr segítségével mutatják be kollekcióikat. A látogatókat szakképzett eladók és lakberendezők segítik inspirálódni a legújabb trendek alapján, valamint egyedi, személyre szabott ajánlataikkal megkönnyítik a választást, hogy mindenki megtalálja otthona hiányzó darabjait.
Mi az a bizonyos +?
Ahogy az elmúlt években, úgy 2016-ban is sokszínű programokkal várjuk látogatóinkat. Más kiállításokon eddig be nem mutatott innovációkkal, művészekkel és kollekciókkal ismerkedhet meg a nagyközönség. Szakmai előadások, bemutatók, workshopok, vetítések keretein belül bővíthetik az érdeklődők lakberendezési ismereteiket, kérhetnek tanácsot lakberendezőktől és kertrendezőktől. Divatbemutató, stílus és lakberendezési tanácsadás, enteriőr verseny és gyermekprogramok színesítik kiállításunk programkínálatát.
Belépéskor – ami ingyenes – a regisztrációnál a MAXCity Lakberendezési Áruház valamennyi látogatót megajándékozza egy 1.000 Ft-os vásárlási utalvánnyal, melyet a MAXCity Lakberendezési Áruház üzleteiben vásárolhat le. A regisztrációval a látogató részt vesz a vasárnap délutáni sorsoláson, amelyen megnyerheti a kiállítók által felajánlott értékes nyereményeket.”

Szóval ne feledjétek, várunk Benneteket a Nemiskacat Standon, az első emeleten, rögtön a lépcső mellett bútorfestéssel, folyamatos bemutatóval, mini workshoppal, minden nap nyereményekkel és kedvezményes vásárlási lehetőséggel! Nagyon izgalmas kedvezményes csomagokat találtam ki, sok-sok ajándékkal, de ez még legyen meglepetés.