A Nagy e-Festés ONLINE workshop

19800 Ft

7 készleten

A Nagy e-Festés/ The Big Paint – nemzetközi, online, Annie Sloan tálcafestő workshop

Online workshop részvételre jogosító E-JEGY és egy Tálca SZETT, amit 2021. február 1-3-ig tartandó online workshop részvételére és a Tálca szett átvételére jogosít.

A workshop-szettet maga Annie Sloan tervezte és direkt erre az alkalomra készítette, ami most egyenesen az otthonodban landol majd!

Egyszerű használati útmutatást mellékelünk, melynek segítségével otthonról, online be tudsz csatlakozni a Nemiskacat Látványműhelybe, ahol virtuálisan találkozol majd más workshop résztvevőkkel.

A workshop-szett tartalmaz mindent, amire szükséged lesz az online műhelyfoglalkozás során, a kezdőknek sem kell aggódni!

Kapsz majd:

• 3 x 120ml Chalk Paint® festéket Aubusson Blue, Scandinavian Pink és Chichago Grey színekben
• 1 x 120ml világos Chalk Paint® waxot (lágy bútorviasz a fixáláshoz)
• 1 x Annie Sloan kicsi lapos ecsetet
• 1 x méretre készített, limitált kiadású stencil sablont, melyet exkluzív erre a workshopra gyártottunk
• és egy fa tálcát, mely Annie év eleji indiai útjáról származik

A műhelyfoglalkozás alatt megtanítunk mindenre a Chalk Paint® festékről, és lépésről-lépésre megmutatjuk, hogy hogyan készítsd el a festett tálcád. Választ kapsz az összes Chalk Paint® festékkel kapcsolatos kérdésedre és még valószínűleg számos más kérdésre is bútorfestés és -dekoráció terén.

Elég magabiztosan fogsz távozni ahhoz, hogy belekezdhess az otthoni bútorfestő terveidbe akár a maradék festékkel rögtön a workshop után!

Természetesen örömmel állunk rendelkezésedre minden szükséges technikai és gyakorlati tanácsért! nemiskacat@nemiskacat.hu

Cikkszám: ASEFTSZ Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Most először, az Annie Sloan forgalmazók szerte a világon ugyanazt az online workshopot tartják 2021. február 1-7-ig, részeként a #TámogasdaHelyit kampánynak.

Ez egy nemzetközi esemény, ami az Annie Sloan brand egyéni, független kis üzleteinek globális hálózatán keresztül jut el hozzád helybe, lehetővé téve számodra, hogy a saját otthonodból, kényelmesen támogasd a helyi közösséged egy kis boltját. Jelen esetben a Nemiskacatot! 🙂

Hívd meg a barátaidat, és legyetek részesei az eseménynek – mindezt egy új, szórakoztató készség elsajátítása közben a bútorfestés terén. Egy gyönyörű tálcát fogsz festeni, némi új önbizalomra tehetsz szert, és a kreatív önmegvalósítás jóleső érzését is megtapasztalhatod.

A workshopon elkészített tálca mérete kb. 35×30 cm-es és kb. 1 cm vastag.

A workshop ideje: kb. 2-2,5 óra

Menete:

  • a használható eszközök ismertetése
  • tudnivalók az Annie Sloan Chalk Paint krétafestékről röviden
  • festés Annie Sloan krétafestékkel
  • stencilezés
  • waxolás Annie Sloan lágy bútorviasszal

További információk

Tömeg 0.40 kg
Méretek 45 × 35 × 15 cm
Időpont

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A Nagy e-Festés ONLINE workshop” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.