Annie Sloan Alaptechnikák workshop

Annie Sloan Chalk Paint ™ – krétafesték – elnevezésű díszítő festékével igazán egyszerűen tudsz lenyűgöző eredményeket elérni. Különösen, ha tisztában vagy az alkalmazásuk módjával. Alkoss szabadon – legyél bőkezű a festékkel! Élvezd a festést és ne fogd vissza magad, így könnyebben megtalálod a saját stílusod.

Az Annie Sloan Paint ™ majdnem minden felületre alkamas. Festés előtt csak legritkább esetben szükséges alapozni vagy csiszolni. Rögtön hagyhatod magad belemerülni az élvezetes részbe: az egyszerűen elérhető csodálatos eredménybe. Bár Annie Sloan a festékét ugyan bútorra fejlesztette ki, de festékének sokféle egyéb, kreatív felhasználási módja létezik, így ezen a workshopon Annie pár alaptechnikáját vesszük végig a festékkel.

Az Annie Sloan élmény:

“Kerüld a tökéletességet! Az antikolt hatást nem nehéz elérni és annak természetszerűleg sem kell tökéletesnek lennie.” /Annie Sloan/

Ezt a tanfolyamot csak a hivatalos Annie Sloan Stockistok, azaz forgalmazók tartják szerte a világon, bárhol is végeznéd el, ami azt jelenti, hogy ennek a workshopnak az anyagát egyenesen Annie Sloantól kaptam és most elhozom neked.

butorantikolas

Mit csinálunk pontosan?

ELMÉLET

Az Annie Sloan Paint™ története, mitől és miben más ez a krétafesték, a színek használata, tényleg csiszolás nélkül kenhető? Annie Sloan ecsetek, a festék alkalmazása fára, fémre, kárpitra, kültérre, laminált felületre stb.

GYAKORLAT

Egy deszkát festesz, melyen átvesszük az alaptechnikákat. A deszkát ezután hazaviheted, és kapsz egy írásos összefoglaló anyagot az elhangzottakról.

SZÜNETBEN

Annie Sloan könyveinek elemzése, Annie saját videóinak átbeszélése, inspirációk és egyedi kérdések, kérések.

információ

A workshopok jelenleg szünetelnek!

Galéria

Iratkozz fel értesítőnkre

és Értesülj időben workshopjainkról