Annie Sloan Bútordekoráció workshop

Ezt a workshopot olyan hobbi bútorfestőknek ajánljuk, akik már festettek bútort és tisztában vannak a krétafestékek használatával, a bútorviaszolás módjaival. Ezt a workshopot is magától Annie-től tanultam Oxfordban, és arról szól, hogy hogyan használd a hagyományos bútordekorációs módszereket, mint a mintafestést stencilezéssel, az effek festést vagy a dekupázs és transzfer-technikát kicsit más módon.

Annie hitvallása:

Annie Sloan hitvallása, hogy a bútorfestés – így a bútordekorálás is – egyszerű is lehet, és nem feltétlenül kell hozzá kézügyesség és nagy jártasság. Olyan egyszerű technikákat mutatok, amelyekkel könnyedén, ám stílusosan tudod dekorálni a bútoraidat, még ha ügyetlennek is gondolod magad e téren. Erre sok-sok inspriációt találhatsz Annie könyveiben is.

butorantikolas

Mit csinálunk pontosan?

ELMÉLET

Az Annie Sloan Paint™ krétafesték sokoldalú lehetőségei, ami túlmutat a sima festésen. A színkör szerepe, színek választása különböző stílusokhoz.

GYAKORLAT

Két különböző deszkát festesz, két eltérő stíluban, ezeken vesszük át a különböző dekorációs technikákat: repesztés, aranyozás füstfóliával és metál waxokkal, transzferálás ragasztásos technológiával , effekt festés kipróbálása , stencilezés Annie Sloan stencilekkel és egyedi inspirációkkal, ombre festés…

TUDÁSSZERZÉS

Azért deszkákat festes, mert egy konkrét bútoron nem mutatnának jól együtt ezek a technikák, de hazavíve a tudást meg fogod tudni valósítani azokat a minta alapján!

információ

A workshopok jelenleg szünetelnek!

Galéria

Iratkozz fel értesítőnkre

és Értesülj időben workshopjainkról