Bútor Antikolás Workshop

Minden tudás egy helyen, ami laikusként felmerülhet benned bútorantikolás témában.

Ha szereted a koptatott, festett, antikolt bútorokat…
Ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy vajon ezeket hogyan készítik…
Ha eddig úgy érzeted, hogy az antikolást egyfajta titkos köd vette körül…
Ha elhatároztad, hogy magad is lefesenél, anikolnál egy bútort, de fogalmad sincs hogyan állj neki, akkor a legjobb helyen vagy.

Szeretném mindazt megtanítani Neked, ami ahhoz kell, hogy ha bemész az első utadba kerülő festékboltba, akkor is tudsz olyan alapanyagokat választani, amivel antikolt felületet tudsz létrehozni bútoron. Akkor is, ha ezek nem professzionális alapanyagok vagy eszközök. A workshopon elméletben végigveszünk több antikoláshoz kapcsolódó bútorfestési technikát, azok ötvözését, és ezeket helyes kis sámlikon mutatom be. Azért éppen sámlin, mert az egyik legkisebb, mégis kerek egész bútor típus, majd, amikor már az elméletet megismerted megfested a saját ülőalkalmatosságod is!

Szeretném, ha tudnád..

…, hogy nem csupán egy sámlit jössz antikolni a workshopra.
Azt szeretném ha használható TUDÁSsal mennél haza, – a sámli csak egy eszköz – , hogy megmutassam azokat a módszereket, eljárásokat egy csokorba összegyűjtve, amikkel egyáltalán találkozhatsz, ha érdeklődsz az antikolás, az antikolt bútorok témája iránt.
Azután ezeket az eszközöket, festékeket illetve technikákat felhasználva és ötvözve otthon majd megtalálhatod azt a konkrét antikolási eljárást, amely a sajátod, amit szeretsz, ami neked tetszik.

butorantikolas

Mit csinálunk pontosan?

ELMÉLET

Eszközök, bútor beszerzési helyek, anyagok, ecsetek, pácok, festékek, viaszok, öregítés, “whitewash”, szárazecset, patinázó szerek, díszítő technikák átbeszélése…

FESTÉS

Közösen festünk egy sámlit. Csiszolsz, festesz, majd antikolsz. Végigveszünk minden fázist, mitha csak egy bútort festenél, antikolnál.

TUDÁSSZERZÉS

Hazaviszed a tudást, meg persze a sámlit is. A sámli kis felülete miatt gyorsan tudunk haladni, mégis minden lépést magad próbálhatsz ki.

információ

A workshopok jelenleg szünetelnek!

Galéria

Iratkozz fel értesítőnkre

és Értesülj időben workshopjainkról