Kisbútorfestés Műhelymunka

A kisbútorfestés műhelymunkára egy saját bútorral érkezhetsz és azt fested át, miközben megismerkedhetsz a bútorfestés alapjaival, az Annie Sloan krétafestékkel és az Annie Sloan egyéb termékekkel és eszközökkel. Haszánlat során összehasonlíthatod azokat már eszközökkel és anélkül kipróbálhatod, hogy meg kéne őket vásárold. Az a jó ezekeben a műhelymunkákban, hogy egyrészt nem kell megvásárold a teljes kiszerelésű festéket, hiszen az ár magában foglalja a műhely teljes festék készletének használatát, sok-sok színt kipróbálhatsz a bútorodon. Másrészt professzionális iránymutatást kapsz a workshop oktatójától, akit a Nemiskacat Látványműhely biztosít számodra és aki minden esetben olyan tapasztalt bútorfestő, aki már több éve dolgozik Annie Sloan festékekkel.

Gyere barna bútorral, távozz egy vagány darabbal!

“A bútorfestéshez való megközelítésem, hogy egyszerűvé és elérhetővé tegyem azt.” /Annie Sloan/

Egy régi bútor átfestése mindig izgalmas élmény, amihez nem elég a festék és az oktató, kell a te saját kreativitásod is, ezért ez a workshop igazi kikapcsolódás a mindennapok taposómalmából!

butorantikolas

Mit csinálunk pontosan?

ELMÉLET

Hogyan állj neki bútort festeni Annie Sloan krétafestékkel? Mitől és miben más ez a krétafesték, hogyan válassz színeket a bútorhoz? Megtervezzük a bútorod és kiválasztjuk a hozzá illő technikát és mintákat.

GYAKORLAT

Lefested a bútorod. Műhelyünk a teljes Annie Sloan színpalettát és a teljes stencil, metálviasz stb vlasztékot a rendelkezésedre bocsájtja. Kipróbálhatod a minőségi Annie Sloan ecseteket és eszközöket.

VÉGEREDMÉNY

Fontos, hogy nyitottan állj a bútorfestéshez, legyen egy terved, de ne félj tőle eltérni, ha a helyzet úgy kívánja, ezt egy régi bútornál sosem lehet tudni. Egy biztos: teljesen átvarázsolt bútorral fogsz hazamenni!

információ

A workshopok jelenleg szünetelnek!

Galéria

Iratkozz fel értesítőnkre

és Értesülj időben workshopjainkról