Mi az a Nemiskacat Látványműhely?

A Nemiskacat Látványműhely az a hely, ahol Te is megvalósíthatod saját bútorfestési ötleteid, vágyaid.

Könnyebb, mint hinnéd!

Végtelen büszkeség számomra, hogy Annie Sloan engem és a Nemiskacatot választotta ki arra, hogy méltán híres bútorfestékének, a Chalk Paint™ festéknek hírvivője legyen hazánkban.

Itt, az oldalon vásárolhatsz a Chalk Paint™ termékek közül. Kiválaszthatod az egyedi Nemiskacat lakásdekorációs termékekből és saját, kézzel festett bútorainkból a neked tetszőt..

Workshopjaimon megmutatom neked, hogyan antikolj bútort otthon, a sarki festékboltban beszerezhető egyszerű alapanyagokból, vagy hogyan használd a Chalk Paint™ festéket különböző antikolt felületek elkészítésére.

Gyere el a boltba, találkozz velem! Beszéljük meg, milyen színűre festenéd a saját bútorod! Nézd meg az én festett bútoraimat, meríts ezekből ötleteket! Mutatok neked színmintákat, de te is elhozhatod a csempéd, falszínmintád stb. egy darabját, hogy ki tudd választani a neked megfelelő Chalk Paint™ színt. Vidd haza és kezdd el könnyedén!

Ezen az oldalon megkapod hozzá a megfelelő útmutatást.

Ha úgy döntenél, hogy mégsem vágsz bele az otthoni bútorfelújításba, keress meg, és a műhelyben elkészíti neked a Nemiskacat Bútortuning Csapata.

Érezd jól magad, nézelődj, vásárolj!

Festékbaráti üdvözlettel:
Szendrődi Enikő
a Nemiskacat Látványműhely megálmodója, hobbi bútorfestő, tulajdonos.

Ha üzennél, ide beírhatod: