Csapatunk2018-01-07T02:30:07+00:00

CSAPATUNK

Dénes Klára
Dénes Kláraértékesítés látványműhely
Megnyugodni, elcsendesedni, harmóniába kerülni, időt tölteni a családdal – számomra ez az otthon. A szép tárgyak, a szívetmelengető kiegészítők, a színek ennek megteremtésében barátaim. Jó érzés, amikor a boltba betérőknek abban segíthetek, hogy ezt a harmóniát ők is megvalósíthassák a saját otthonukban.
Szendrődi Enikő
Szendrődi Enikőhobbibútorfestő, tulajdonos
Annie Sloan Chalk Paint™ festéke új távlatot nyitott a bútorfestéshez való megközelítésben, és azt a szinte átütő erejű felfedezést hozta, hogy a bútorfestés lehet végtelenül egyszerű és szórakoztató foglalatosság is egyben. Ezt az érzést szeretném átadni a hozzám betérőknek!
Jóvér Andrea
Jóvér Andreakivitelezési koordinátor
Alkotok, újjáalakítok. Mert jó dolog olyan miliőben élni, amit nem tucat bútorok és tárgyak vesznek körül. Van, aki merész és belevág, van, aki egyszerűen keres valakit, aki segít, tanácsot ad, egyszóval kézbe veszi a dolgokat, csiszol, átfest, újjávarázsolja a régi, kopott bútort.
Mező Zsuzsi
Mező Zsuzsibútorfestő
Festek, koptatok és viaszolok. Olyan tárgyakat igyekszem készíteni, ami minden alkalommal örömmel tölti el a tulajdonosát amikor ránéz, mint ahogy engem is öröm tölt el, amikor elkészülök vele. Gyönyörűnek találom, ahogy a fa erezete előbukkan a festék alól, ahogy egy doboz széle “elhasználódik” a kezeim alatt…
Németh Zsuzsa
Németh Zsuzsavirágkötő, dekoratőr
Minden a természet és a virágok szeretetével kezdődött… Szeretem a szépet, amikor alkotok alaposan kidolgozom a részleteket, amíg a látvány tökéletes nem lesz. Addig rendezem a tárgyakat, amíg azok harmónikus egészet alkotnak. Jó érzés látni, amikor virágkötészeti alkotásaim és különleges dekorációim megmelengetik a megrendelők szívét.

hobbi, szenvedély, öröm

bútort festeni könnyebb, mint gondolnád

2013-ban külföldi internetes oldalakon olvastam Annie Sloan festékéről
melyet a kislányomnak hatezer forintért vett bonanza fésülködő asztalon ki is
próbáltam. Hirtelen azon kaptam magam, hogy a bútorantikolás tudása, melyet addig
titkosnak és pár kiváltságos ember rejtett tudásának véltem, ott hevert
a lábam előtt. Varázslatos érzés volt!
A Nemiskacat Látványműhelyben nem csak bútort festeni szeretünk, hanem
azt is megmutatjuk, hogy te hogyan teremthetsz harmónikus otthont a bútorfesés eszközével.
Szeretjük a munkánkat, mert a munkánk a hobbink, és a hobbink a munkánk.

Érdekel miket csinálunk?