Aubusson Blue

ANNIE Sloan
CHALK PAINT™ FESTÉK

2.300 Ft - 9.800 Ft

Antibes Green

ANNIE Sloan
CHALK PAINT™ FESTÉK

2.300 Ft - 9.800 Ft

Florence

ANNIE Sloan
CHALK PAINT™ FESTÉK

2.300 Ft - 9.800 Ft

Burgundy

ANNIE Sloan
CHALK PAINT™ FESTÉK

2.300 Ft - 9.800 Ft

ENGLISH YELLOW

ANNIE Sloan
CHALK PAINT™ FESTÉK

2.300 Ft - 9.800 Ft

Látványműhely2018-08-17T08:00:40+00:00

Amiket nálunk csinálhatsz

Legfrisebb cikkeink

Bútorfestés krétafestékkel

2021 július 12|Blog, Bútorfestés, Hogyan...? tippek bútorfestésről|

Miért krétafestékkel fess bútort? Avagy, mi az a krétafesték és mire jó? A krétafesték egy festéktípus, melyet elsőként Annie Sloan, brit képzőművész alkotott meg 1990-ben, hogy aztán elinduljon hódító útjára a hobbisták körében szerte [...]

lt1
Miért nem bírják abbahagyni a bútorfestést azok, akik egyszer már kipróbálták az Annie Sloan krétafestéket?
Mert könnyebb, mint hinnéd!
Valósíts meg saját bútorfestési ötleteid, vágyaid a Nemiskacat Látványműhelyben!
Élvezd a festést és ne fogd vissza magad!
Műhelyünk büszke használója és forgalmazója Annie Sloan híres dekorációs bútorfestékének, a Chalk Paint™ festéknek ,mely 1990 óta járja világhódító útját.

Az Annie Sloan festék egy olyan izgalmas anyag, mellyel könnyedén át tudod varázsolni a bútorodat és elmerülhetsz az alkotás örömében. Teljesen laikusként már az első alkalommal olyan bútort festhetsz magadnak, hogy elájul a családod!

A Nemiskacat Látványműhely egy lakberendezési bolt és egyben bútorfestő műhely is. Itt látjuk el az Annie Sloan márka magyar és román nagykeresekedelmét, közben dolgozunk saját projektjeinken és kiszolgálunk téged, ha jössz festékért. Mindenképpen érdemes legalább egyszer eljönni, hogy lásd élőben  színeket, a textúrákat, hogy meggyőződj, tényleg a kézműves bútorfestés lehetőségét keresed!

Kézzel festett bútorok | Egyedi lakberendezési kiegészítők | Ajándéktárgyak, lámpák, órák, párnák vintage, vidékies és ipari stílusban| Helybeli kézművesek portékái Annie Sloan Paint krétafesték, waxok, ecsetek, könyvek | Workshopok: bútorfestés, bútordekorálás, kalligráfia | Hozott bútor festése egyedi kívánság alapján

Jelentkezz workshopjainkra!

Jelentkezem

10.11.

BÚTOR ANTIKOLÁS