Látványműhely2021-11-22T17:19:31+00:00

Amiket nálunk csinálhatsz

Legfrisebb cikkeink

Fényes laminált bútor festése rusztikusra

2022 május 20|Bútorfestés lépésről lépésre, Videós esettanulmányok|

Ha mondanom kellene két dolgot, hogy miért szeretem az Annie Sloan Chalk Paint-et, akkor az egyik biztosan az, hogy csodás rusztikus felületet tudok vele, elképesztően egyszerűen festeni. […]

lt1
Miért nem bírják abbahagyni a bútorfestést azok, akik egyszer már kipróbálták az Annie Sloan krétafestéket?
Mert könnyebb, mint hinnéd!
Valósíts meg saját bútorfestési ötleteid, vágyaid a Nemiskacat Látványműhelyben!
Bolt vagyunk, ahol vásárolhatsz festéket és bútorfestéshez eszközöket!
Élvezd a festést és ne fogd vissza magad!
Műhelyünk büszke használója és forgalmazója Annie Sloan híres dekorációs bútorfestékének, a Chalk Paint™ festéknek ,mely 1990 óta járja világhódító útját.

Az Annie Sloan festék egy olyan izgalmas anyag, mellyel könnyedén át tudod varázsolni a bútorodat és elmerülhetsz az alkotás örömében. Teljesen laikusként már az első alkalommal olyan bútort festhetsz magadnak, hogy elájul a családod!

A Nemiskacat Látványműhely egy lakberendezési bolt és egyben bútorfestő műhely is. Itt látjuk el az Annie Sloan márka magyar és román nagykeresekedelmét, közben dolgozunk saját projektjeinken és kiszolgálunk téged, ha jössz festékért. Mindenképpen érdemes legalább egyszer eljönni, hogy lásd élőben  színeket, a textúrákat, hogy meggyőződj, tényleg a kézműves bútorfestés lehetőségét keresed!

Kézzel festett bútorok | Egyedi lakberendezési kiegészítők | Ajándéktárgyak, lámpák, órák, párnák vintage, vidékies és ipari stílusban| Helybeli kézművesek portékái Annie Sloan Paint krétafesték, waxok, ecsetek, könyvek | Workshopok: bútorfestés, bútordekorálás, kalligráfia | Hozott bútor festése egyedi kívánság alapján

Jelentkezz workshopjainkra!

Galéria