Aubusson Blue

ANNIE Sloan
CHALK PAINT™ FESTÉK

2.300 Ft - 9.800 Ft

Antibes Green

ANNIE Sloan
CHALK PAINT™ FESTÉK

2.300 Ft - 9.800 Ft

Florence

ANNIE Sloan
CHALK PAINT™ FESTÉK

2.300 Ft - 9.800 Ft

Burgundy

ANNIE Sloan
CHALK PAINT™ FESTÉK

2.300 Ft - 9.800 Ft

ENGLISH YELLOW

ANNIE Sloan
CHALK PAINT™ FESTÉK

2.300 Ft - 9.800 Ft

Webshop2020-01-20T11:19:23+00:00

Milyen színnel?

ANNIE SLOAN PAINT

Ha gyorsan és ügyesen át akarod varázsolni a bútorodat, akkor erre szükséged lesz! Kattints a linkre és válassz Annie Sloan színei közül!

Mivel fessem?

ANNIE SLOAN ECSETEK

Annie ecseteivel öröm lesz a munka. Ezek a dús szőrű, tömött ecsetek arra valók, hogy pontosan olyan felületet fess, amilyet megálmodtál a bútorodnak!

Mivel kezeljem?

ANNIE SLOAN CLEAR WAX

Ne feledd a viaszt! A Chalk Paint-tel festett felületet lágy bútorviasszal kell kezeld, hogy ellenálló, tisztítható és bársonyosan matt felületet kapj!

Még a falat is festenéd?

ANNIE SLOAN FALFESTÉKEK

Mitől más az Annie Sloan falfesték? Ellenáll mindennek, amit az élet csak hozhat, használata praktikus és egyszerű. Vizesbázisú, erős, tartós, mosható és súrolható felületet ad. Textúrája robosztus, csepegésmentesne kenheted és fényűzően matt hatást érhetsz el vele!

tovább a falfestékekhez

Nincs ötleted?

ANNIE SLOAN STENCILEK

Megálmodtad a színét, de hiánzik róla valami? Bátran kísérletezz a motívumokkal, hozz létre egy izgalmasan új formavilágot a stencilsablonok haszánlatával.

tovább a stencilekhez

FESTETT BÚTOROK

Az egyediséget keresed?

Ha garantáltan olyan bútorra vágysz, ami senkinek sincs, akkor kattints ide: kézzel festett, egyedi bútorok, melyekből csak egy van!

FABETŰ

Hódít a betűdekoráció!

Régóta lakberendezési trend a betűdekoráció. Mi elkészítjük a lehető legnagyobb és legrusztikusabb darabot, amivel lakásodat díszítheted!

PÁRNÁK

Pihe-puha kényeztetés!

Itt megtalálod Annie Sloan tetilből varrot párnáinkat, melyeket saját műhelyünkben készítjük, illetve textiltervezők számunkra készített párna kollekcióját.

Gyere el Látványműhelyünkbe!

EGYEDI, KÉZMŰVES BÚTOROK

Az otthonod megérdemel egy igazán egyedi bútort! Hisszük, hogy minden régi bútor egy egyéniség, melynek a színek által új életet adhatunk, ehhez hívjuk segítségül Annie Sloan krétafesték palettáját. A Nemiskacat Látványműhelyben élőben is megnézheted festett bútorválasztékunkat…
tovább a festett bútorokhoz

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK

Önállóan szeretnéd?

Olvass otthon és próbáld ki magad

“Annie Sloan… Szerezd meg a tudást és alakítsd át otthonod most!