Webshop2023-01-24T11:47:43+00:00

Chalk Paint

KREATÍV BÚTORFESTÉS

A legjobb választás, ha kreatívan szeretnéd bútoraidat átalakítani. Válaszd ezt, ha nem szeretsz csiszolni és alapozni, de szívesen díszítesz, antikolsz!

Satin Paint

EGYSZERŰ ÁTALAKÍTÁS

Egy lépésben lakk vagy wax használat nélkül alakíthatod át beltéri fa -és fém felületeidet. Válaszd ezt a különösen ellenálló, gyors és sima eredményért!

Wall Paint

IDŐTÁLLÓ FALFESTÉS

Fess egyszerűen fényűzően matt hatású tereket! Válaszd ezt, ha mély színeket és mosható, súrolható, kiváló kopásállóságú falakat szeretnél!

Még a falat is festenéd?

ANNIE SLOAN FALFESTÉKEK

Mitől más az Annie Sloan falfesték? Ellenáll mindennek, amit az élet csak hozhat, használata praktikus és egyszerű. Vizesbázisú, erős, tartós, mosható és súrolható felületet ad. Textúrája robosztus, csepegésmentesne kenheted és fényűzően matt hatást érhetsz el vele!

tovább a falfestékekhez

Nincs ötleted?

ANNIE SLOAN STENCILEK

Megálmodtad a színét, de hiánzik róla valami? Bátran kísérletezz a motívumokkal, hozz létre egy izgalmasan új formavilágot a stencilsablonok haszánlatával.

tovább a stencilekhez

FESTETT BÚTOROK

Az egyediséget keresed?

Ha garantáltan olyan bútorra vágysz, ami senkinek sincs, akkor kattints ide: kézzel festett, egyedi bútorok, melyekből csak egy van!

FABETŰ

Hódít a betűdekoráció!

Régóta lakberendezési trend a betűdekoráció. Mi elkészítjük a lehető legnagyobb és legrusztikusabb darabot, amivel lakásodat díszítheted!

PÁRNÁK

Pihe-puha kényeztetés!

Itt megtalálod Annie Sloan tetilből varrot párnáinkat, melyeket saját műhelyünkben készítjük, illetve textiltervezők számunkra készített párna kollekcióját.

Gyere el Látványműhelyünkbe!

EGYEDI, KÉZMŰVES BÚTOROK

Az otthonod megérdemel egy igazán egyedi bútort! Hisszük, hogy minden régi bútor egy egyéniség, melynek a színek által új életet adhatunk, ehhez hívjuk segítségül Annie Sloan krétafesték palettáját. A Nemiskacat Látványműhelyben élőben is megnézheted festett bútorválasztékunkat…
tovább a festett bútorokhoz

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKEK

Önállóan szeretnéd?

Olvass otthon és próbáld ki magad

“Annie Sloan… Szerezd meg a tudást és alakítsd át otthonod most!