Új workshop péntekenként!

Régóta tervezem, hogy kitaláljak egy olyan rövid workshopot nektek, ahol

  • kötetlenül ki tudjátok próbálni az Annie Sloan festékek bármelyik színét
  • rövid, maximum 2 órás
  • nem kell előre meghirdetni, csatlakozhattok bármikor
  • egy szép tárgyat is hazavisztek
Ez lett a pénteki táblakép festő workshop!

Gyorsan és olcsón kipróbálhatjátok, hogy mit tud az Annie Sloan bútorfesték, ha még soha nem festettetek vele.

Hogyan működik?

Minden pénteken a Nemiskacat Látványműhelyben este későig vagyunk nyitva. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy szusszanj egyet és a hét fáradalmait kipihend egy kis kreativitással! Érkezz meg esre 18-ig bármikor és fess magadnak egy táblaképet egy mini workshop keretében!

A webáruházban létrehoztam egy “terméket” Táblakép festő Workshop néven, ezen a linken.  Ennek a megvásárlásával tudsz regisztrálni workshopra, tehát a jogot vásárolod meg arra, hogy megjelenj pénteken  és elkészítsd a saját táblaképed az általunk kínált 3 féle mintában. Természetesen az elkészített táblakép a tiéd.

Milyen minták közül választhatok?

A mintákat én választottam, a dizájnt és az elkészítéshez szükséges stencil sablonokat pedig Karácsonyi Andi grafikus készítette a Pagina Galériától, kizárólag a Nemiskacat részére, ennek a táblának a méretéhez.

A ROMANTIKUShoz egy Nagy László idézetet választottam, melyet leveles ágakkal vettünk körbe. Az ághoz választhatsz virágokat is vagy esetleg bogyókat is, attól függően, hogy mire készíted. Lehet esküvői ajándék, meglepetés a kedvesednek, vagy karácsonyi fa alá való.

Második válsztható dizájn a VAGÁNY!

Ez az idézet nagyon tetszett nekem, évek óta fut a neten, de nem láttam igazán ízléses tipográfiával. Ezt Andi gyönyörűen megoldotta, szerintem nagyon vagány lett a végeredmény. Anyukáknak, nagymamáknak, tanító néniknek, barátnőknek bátran ajánlom ajándékba. Bármilyen vagány színekkel elkészítheted, nemcsak ebben a klasszikus feket-fehérben!

A BOHÉM a harmadik dizájn. Azért bohémnak neveztem el, mert nincsen rajta más, csak színes betűk, színes háttérrel! Itt igazán kiélheted a színek iránti szenvedélyed és bátran kipróbálhatod az Annie Sloan festékekben rejlő valódi lehetőséget! Itt nemhogy nem kell szépen festeni, hanem egyenesen kötelező össze-vissza ecsetvonásokkal festeni, majd bátran antikolni az Annie Sloan színes viaszokkal. A teljes ABC-ből választhatsz, ékezetek is vannak.

A festéshez mind a 44 féle Annie Sloan Chalk Paint színből választhatsz!

Mit csinálunk pontosan a workshopon?

Érkezz meg 17 órára, de legkésőbb 19 óráig (20 óráig vagyunk nyitva) A workshop ideje: kb. 1-1,5 óra. A nagy asztalon elő lesz készítve a tábla, egy akasztó, szögek, kalapács. Megismertetünk az eszközökkel és a festékekkel. Kiválasztod a dizájnt, a sablont és a színeket. Felszögeled az akasztót, kicsit megcsiszolod a deszkát, majd jöhet a festés.

A műhelyszekrényről bármilyen színt választhatsz, két rétegben festhetsz, több színnel is, ahogy jól esik. Ha kérdésed van, ott vagyunk melletted, segítünk.

A mintát stencillel viszed fel, majd ha megszáradt leviaszolod átlátszó lágy bútoviasszal, hogy megvédd, vagy antikolhatod is sötét viasszal.

A workshopot 2019. október 11. péntektől kezdőden minden pénteken 17 órai kezdettel tartjuk, 18 óráig bármikor lehet csatlakozni.

2019. szeptember 13-án tartunk egy debütáló alkalmat az Annie Sloan Nyitott Műhelyek Éjszakája rendezvényünkre, amire szerettel várunk! A részleteket a facebook eseményben olvashatod!

Gyere, mert hegyekben áll az alapanyag a raktárban! 🙂

Jelentkezni a lenti linken tudsz, a workshop megvásárlásával (válaszd a személyes átvételt és fizetni helyben, készpénzben tudsz).

Kapcsolódó termékek

2023-05-08T09:09:43+00:002019 szeptember 10|Bútorfestés antikolás, Velünk történt|0 hozzászólás