Chalk Paint Workbook

7800 Ft

Elfogyott

Annie Sloan: “Amikor felvettek a művészeti iskolába, arra ösztönöztek, hogy legyen egy vázlatfüzetem. Arra használtam, hogy magazinokból kitépett képeket, színmintákat, anyagdarabkákat gyűjsek benne. A mai napig ezt teszem. Használd ezt a füzetkét ugyanígy!

Tervezd meg benne egy szoba színpalettáját, gyűjts inspirációkat, rajzold le a bútort, keress hozzáillő színeket, használd a benne lévő zsebeket anyagdarabok, kivágások gyűjtésére!”

Ez a munafüzet részben egy skiccfüzet, részben egy gyakorlati útmutató az alapvető stílusokban való alkotáshoz, amelyekről Annie és szerzőtársa (egyben fia) Felix Sloan írt a Room Recipes for Style and Colour című könyvükben.

Míg a Room Recipes for Style and Colour könyve lépésről-lépésre útmutatókat, illetve rengeteg hogyan-csináld tanácsot tartalmaz, a Chalk Paint® Workbook a kibontakozási lehetőséget adja meg Neked.

A munkafüzet több részre van felosztva, bőven hagyva helyet, hogy lefirkantsad a gondolataidat és hogy játszhass a különböző formákkal, színekkel és mintákkal. Hasznos zsebeket is találsz benne, ahol tárolhatsz újságkivágásokat vagy anyagmintákat. Használd úgy, ahogy egy skicc- vagy jegyzetfüzetet használnál és kísérletezz a stílusoddal.

Elfogyott

Jelenleg nem elérhető, értesítést kérek, ha újra elérhető lesz

Leírás

Chalk Paint Workbook

Egy munkafüzet, tele üres lapokkal és Annie rövid üzeneteivel arra várva, hogy te magad töltsd meg inspiráló mintákkal, színekkel, ötletekkel. Fess bele nyugodtan, hagyj az ujjbegyeddel benne színmintákat, keverj ki új színeket és ne feledd el föléírni, milyen színt is használtál hozzá!
A könyv angol nyelvű, kiadó: CICO Books.

További információk

Tömeg 0.37 kg
Méretek 27 × 22 × 5 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Chalk Paint Workbook” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Érdekelhetnek még…