Beltéri ajtók és gerendák festése – Vikiék otthona

Megvásárolni egy kész házat mindig kompromisszumokkal jár. Ezt érezte Viki is évekig, amikor a kőmüvesmester által eredetileg saját maguknak megépített házba bekölöztek és elkezdték szépen lassan a belülről inkább vadászháznak kinéző új otthonuk berendezését a saját ízlésükre formálni.

Vikiék két-három házra laknak tőlünk, a gyerekeink révén ismerkedtünk meg. A ház fantasztikus adottságokkal rendelkezik, kiváló elrendezésű élettér egy három gyermekes család számára.

Bár az előző tulajdonos a vadásztrófeáit és a legtöbb sötétbarnára pácolt bútort elvitte magával, a téglafalakat, a barnára pácolt gerenda menyezetet és a beépített bútorokat hátrahagyta. A cél: világosítani!

Viki alaposan átgondolta a feladatokat és egy szép tavaszi napon nekiállt a beltéri ajtók festésének, íme az eredmény:

 

 

 

A második – nagyobb feladat – a mennyezeti gerendák festése volt, amire Viki egy éven keresztül gyűjtötte az erőt és minden elismerésem, mert csodálatos lett a végeredmény!

 

 

 

Végül, de nem utolsó sorban Viki még átfestette az ebédlőgarnitúrájukat is, az asztalt és a 6 széket!

 

 

Egy előtte-utána fotó a ebédlővel:

Szívből gratulálok Vikinek a gyönyörű otthonukhoz és a kitartó munkájához, mellyel olyanná varázsolt sz otthonát, amiről mindig is álmodott!

 

Kapcsolódó termékek

2018-01-17T06:18:45+00:002017 november 18|Blog, Bútorfestés|6 hozzászólás

6 hozzászólás

 1. Angéla 2020-02-11 / 17:20- Válasz

  Üdv;
  Érdekelne Viki milyen lépésekben oldotta meg a mennyezeti fagerendák fehérre festését?(le kell -e csiszolni festés előtt pl.)
  Hasonlóra készülünk 🙂
  Előre is köszönöm a választ!

  • Enikő 2020-02-12 / 0