2018. december 31-ig lehet alkotásokat küldeni a Paksi Atomerőmű Alkotó Energia pályázatára!

Azt már megszokhattuk, hogy az atomerőmű számos kultúrális eseményt támogat, főleg zenei téren, de az hogy a “Csináld magad” mozgalom lelkes híveinek is immáron harmadik éve rendezi meg éves páyázatát, azt valójában bútorfestéssel is foglalkozó kommunkációs vezetőnek, Iványi Krisztinek köszönhetjük, aki igazán szívén viseli a csináld magad mozgalom sorsát, hiszen ő maga is lelkes ecsetforgató! 🙂

Számomra megtiszteltetés, hogy a hét tagú zsűri egyike lehetek, és nagy öröm, amikor egy-egy csodaszép alkotásra bukkanok. A pályázati művek feltöltési időkaszában vagyunk most, tehát naponta böngészem a már beadott pályázatokat és lelkesen pontozgatok.

A tét nem kicsi, nagy nyeremények várnak azokra az ügyesekre, akik részt vesznek a versenyben, de szerintem a jelentkezőknek legvonzóbb az egész pályázatban, hogy minden évben tavasszal indul egy újabb kör, ahol jelentkezni lehet a nyári táborba!

Nekem meg az ilyen kedves visszajelzések a legvonzóbbak, mint ez is itt, melyet a kező csapat írt fel nekem az asztalra… 🙂 🙂 🙂 ez annyira jól esik, még most is..!!!

 

Ezek a különlegesen jó hangulatú, bensőséges és gazdag programkínálattal rendelkező 5 napos táborok nemcsak gazdag feltöltődést kínálnak a szerencsés résztvevőknek, hanem rengeteg tudással is térhetnek haza! A szerencsés résztvevők ugyanis teljesen ingyenesen vehetnek részt a táborban, és ahogy említettem rengeteg technikával bővíthetik tudásukat, a zsűri tagjai által tartott workshopokon.

Hoztam pár képet ízelítőül az idei, 2018-as táborról, arról a sok-sok workshop egyikéről, melyet én tartottam a résztvevőknek.

Egy sima lakkozott széken mutattam meg a csapatnak az Annie Sloan krétafestékben rejlő lehetőségeket.

Beszéltünk kicsit a színekről…

 

…majd két kis tárgyat festhettek a résztvevők, egy tortaláat és egy mécsestartót.

 

Ha kedvet kaptatok,  csatlakozzatok az Alkotó Energia pályázathoz és ne habozzatok, a határidő december utolsó napja!

Remélem veled is fogok majd találkozni a táborban, addig is töltsd fel most alkotásodat IDE!