Annie Sloan Hungary a Construmán

Az elmúlt 2 év igencsak alátett a rendezvényeknek, nekem is hiányoztak már a személyes találkozások. A workshopok és a bolt persze jó alkalom egy-egy beszélgetésre, de egy kiállítás azért mégiscsak más. Ha csak a számokat nézem, biztos vagyok benne, hogy közel (vagy akár több), mint 1000 bútorfestés iránt érdeklővel beszéltünk az 5 napos Construma és OTTHONDesign kiállítás ideje alatt. Ez aztán igazán felöltött és ahogy látom az egész Annie Sloan Hungary csapatot is. 🙂 Idén is közösen vettünk részt az eseményen és sok élménnyel, jó kis beszélgetésekkel és sok új potenciális bútorfestő baráttal gazdagodtunk. Gondoltam hozok nektek egy kis élménybeszámolót képekkel és videóval, remélem átjön mi miért szerettünk ott lenni!

A stand Annie Sloan módra

A találkozások feltöltenek, az 5 nap talpon lét – megspékelve előtte jó pár hét előkészülettel – pedig igazán le is szívja az ember energiáit. Ahogy a szeptemberi S/alon kiállításra, a 2022-es Construmára is egy különleges standdal készültünk, természetesen Annie Sloan festékekkel. A kezdeti Pinterest bújós, inspirációs szakasz után bevontam átadtam a szakmai irányítást – Nemes-Gergely Erikának, Az Asztalom Annie Sloan forgalmazójának. Erika látásmódja igazán egyedivé, kifinomulttá, mégis kellően bohémmá tette a stand megjelenését. Több mint 10 féle Annie Sloan Chalk Paint és több Wall Paint árnyalat felhasználásával a kivitelezés 3 teljes nap volt. Be kell valljam, már itt nagyon elfáradtunk 😀

Nézzétek meg a Facbookon közzétett videónkat is, így épült a stand fél perc alatt! 😉

Az eredmény szerintem magáért beszél. Olyannyira élethű alkotás született, hogy többen azt hitték valamilyen műalkotást nyomtattunk a hátfalra.

Indul a “buli”, mennek a workshopok

Célunk nem csak egy látványos stand (írhatnám, hogy látványműhely) kialakítása volt, hanem ettől több: egy helyszín, ahol ki is próbálhattátok a festéket egy mini workshop keretében. Az OTTHONDesign kiállításon így idén egy bútorfestő műhely formájában találkozhattatok velünk. Nem hiányzott a műhelyhangulat sem, volt sürgés-forgás, suhogtak az ecsetek, zúgtak a hajszárítók (igen, a festék gyorsan szárad, de 45 percben azért mindent nem lehet) 😉 !

Az 5 nap alatt 284 hobbi bútorfestő érdeklődőnek 32 workshopot tartottunk közösen az Annie Sloan Hungary forgalmazóival.

A workshopok egyik fő tanulsága: madaras stencilből sosem elég! 😀 Ígérjük, jövőre ezt orvosolni fogjuk!

Jó volt beszélgetni

A boltban és az online felületeinken érthető módon nagyrészt olyanokkal beszélgetek, akik ismerik a bútorfestést, érdeklődnek iránta és tudják mi az a krétafesték. A Construma kiállításra azonban nagyon sokan érkeztetek úgy, hogy még csak hírből sem hallottatok róla: nem kell feltétlenül egy bútort kidobásra ítélni, saját magad is felújíthatod. Ha pedig esetleg ez a része már valahonnan ismerős volt, akkor is sokkal macerásabb formában: csiszolással, alapozással, sok-sok várakozási idővel a rétegek száradása között. Nagyon jó volt látni és érezni, hogy kézzel fogható és megvalósítható alternatívát nyújtunk az otthon felújítására legyen szó a bútorok vagy a falak festéséről. Szuper kérdések érkeztek, jó volt segíteni. Remélem, hogy sokan találtnak majd ezáltal új hobbira!

A rettegett színpad 🙂

Igen-igen, bármilyen furcsán is hangzik mi, akik több tucat workshopon vagyunk túl, azért kicsit megilletődünk, ha mindezt ezt kivilágított színpadon, mikrofonnal, sok ember előtt kell csináljuk. Nagyon büszke vagyok legjobb barátnőmre és egyben üzlettársamra, Tündére, aki mind a 3 bútorfestő bemutatót végigmoderálta a színpadon. Tudom, hogy nem könnyű, de látni, hogy az emberek felkapják a fejüket és megállnak a bemutató láttán, mindenben kárpótolja azt hiszem 🙂 Itt szeretném megemlíteni Kisvacak Tündit, Az Asztalom Erikát és Asztalosfabrik Vikit, akik az érdemi munkát (bocsi, Tünde, tudod, hogy értem…:) ) végezték, azaz festették a bútort a színpadon, miközben magyarázták is a történéseket. Gratulálok csajok!

Összességében egy szuper 5 napot zártunk, sok élménnyel. Jól elfáradtunk persze, de megérte! Örülök, hogy veletek lehettem: Asztalosfabrik, Az Asztalom, Francia Kék, Kisvacak, Kaptafa, Ligeti Home

Nézzétek meg az eseményről készült videónkat is!

 

Jövőre, veletek, remélem ugyanitt! 🙂

Kapcsolódó termékek