Részt venni Párizsban a Masion et Objet-en óriási élmény volt számomra, melyet előző posztomban igyekeztem sok-sok képpel is illusztrálni, azonban elsősorban én, mint “kiállító” voltam jelen, vagyis az Annie Sloan Interiors meghívott minden disztribútort, hogy országát képviselje a standjuknál.

Készítettünk egy rövid videót is – csak úgy, a hangulat kedvéért…

Láthattam pár új terméket is, melyek hamarosan kaphatóak lesznek Magyarországon is, mint például ezeket a fa keverőpálcákat,  amiken nagyon jól be lehet mutatni a különböző technikákat a Chalk Paint-tel.

Annie Sloan Maison et Objet

Annie Sloan Maison et Objet

( a képen ottmaradt egy vizesfalkon, de ezt a színes termék-rengeteg láttán észre sem vettem 🙂 )

Nézzétek ezt a standnál felállított gyönyörű tálalószekrényt! A képen elöl pedig a két fotel már az újonnan érkező textilkollekcióval kárpitozva. Remélem hamarosan ezekről is beszámolhatok majd…

Annie Sloan Maison et Objet

Érdekes érzés volt letenni a lengyel, a francia, a török, a japán disztribútorok névkártyái mellé a sajátomat. (Kicsit beszélgettem a japán disztribútorral, akitől például megtudtam, hogy tavaly, 2015-ben ismertette meg a festéket szerte Japánban és mára 62 forgalmazója mutathatja meg, hogyan lehet egyszerűen és kreatívan használni Annie termékeit. Azt is elárulta, hogy a japánok  – szerinte legalább is – nem túl kreatív nép, és nagyon ódzkodnak attól, hogy saját maguk nekiálljanak bútort festeni.)

Annie Sloan Maison et Objet

 

A standon időnként rövid bemutatókat tartottunk festéssel, stencilezéssel, viaszolásssal… itt éppen a belga és a német disztribútorok egy kisszéket festenek át.

Annie Sloan Maison et Objet

A meglepő bútor-installáció sokak figyelmét felkeltette, ám sajnos egy honfitársammal sem találkoztam a vásár ideje alatt.

Annie Sloan Maison et Objet

Aki esetleg ott volt és olvassa ezt a bejegyzést, írjon nekem! 🙂