Annie Sloan új falfestékei megérkeztek!

Annie Sloan nevéhez egyértelműen a Chalk Paint™, azaz a krétafesték kötődik, de biztosan sokan tudjátok, hogy a színek, festékek és a lakberendezés területén szerzett szakértelmét felhasználva saját falfestéket is létrehozott. Az utóbbi egy-két évben számos termékfejlesztése mellett, ennek megújításán is dolgozott.

“Így Annie Sloan 2021-ben mind összetételében, mind pedig színeiben teljesen új falfesték palettával állt elő.”

 

A jó hírem, hogy októbertől pedig már nálunk, a Nemiskacat boltban és webshopban is elérhető!

32 egyedileg válogatott szín

Az új falfestékek egyik különlegessége, hogy Annie egy 32 színből álló kapszulakollekciót hozott létre. A színeket saját maga tervezte és választotta ki a lakberendezésben leggyakrabban használt árnyalatokat alapul véve. A 32 színárnyalat ikonikus helyszíneket, díjnyertes enteriőröket és neves építészeket idéz a világ minden részéről. Így egy falfestéssel otthonodba hozhatod akár Capri szigetét, a londoni fashion street hangulatát, képzeletben elutazhatsz Marrakeshig, vagy megidézheted Madame de Pompadour pompás porcelánjainak színvilágát is. A harmonikus semlegesektől kezdve, a mély drágakő tónusokon át, a gazdag föld-szín árnyalatokig, sokféle színből válogathatsz. Egy biztos, nem fogsz mellényúlni!

Prémium minőség

Az új Annie Sloan falfestékek használata az összetételükből adódóan egyszerű, végeredményként pedig fényűzően matt hatású tereket hozhatunk létre. A festék lágy, krémes állagú, gazdagon pigmentált és kiváló fedést biztosít. A száradás gyors, így ha szükségünk lenne még egy rétegre, 1,5 óra várakozás után már vihetjük is fel a következőt. Egy szoba átfestésével egy nap alatt végezhetünk és élvezhetjük a teljes átalakulást, melyet egy új falszín nyújt. A festék alacsony VOC tartalmú és „A” jelű AQR (Air Quality Rating) minősítéssel rendelkezik, így teljesen biztonságos. Ez lehetővé teszi, hogy a legérzékenyebb terekben (mint például gyerekszoba) is bátran használjuk. Ha már gyerekszoba, akkor fontos kiemelni, hogy az Annie Sloan falfestékek moshatóak és súrolhatóak, ami lássuk be előny, ha gyermekünk kreativitását a falakon szeretné kiélni. 🙂 A szobák mellett vizes helyiségekben is használhatjuk, csak ügyeljünk rá, hogy ez lehetőleg ne a zuhanyzó fala legyen. Csak kifröccsenő víz érje!

Időtállóság

Egy falfestés esetében – ugyanúgy, mint a bútorfestésnél – sokszor az előkészítési és az utómunkák több időt vesznek igénybe, mint maga a festés. Az ezzel járó felfordulás, pakolás, takarítás valljuk be nem teljesen az, amire az ember évente vágyik. Annie Sloan falfestékei különösen tartósak, ellenállnak az élet adta kihívásoknak. A mosható felület eleve megvéd attól, hogy a cipő és egyéb súrlódások okozta szennyeződések megmaradjanak, a prémium összetétel, pedig növeli az ellenállóképességet, védi a falat a kisebb behatásoktól. Ez lehetővé teszi, hogy a falfestésre csak akkor kelljen gondolnunk, ha új miliőt  szeretnénk otthonunkban teremteni.

 

5 ok, amiért már alig várom, hogy a házunk falát is díszítse új Annie Sloan festék

  1. 32 gazdagon pigmentált, gyönyörű színből válogathatok – komolyan nem gondoltam, de nehéz dönteni!
  2. Mosható súrolható, kiemelkedően tartós – bár a gyerekek már nagyobbak, de 5 ember egy házban, mindig tud meglepetéseket okozni 🙂
  3. Igazi matt hatás – Chalk Paint™-n “nőttem fel”, egyértelműen, hogy csak matt lehet a fal is!
  4. Egyfázisú – a már festett falra nem kell alapozni és zárni sem, nem macerás.
  5. Nem csöpög, gyorsan szárad – mondom, nem macerás 🙂

Ha kíváncsiak vagytok az egyes színek eredetére, illetve bővebben is olvasnátok az új falfesték tulajdonságairól, kattintsatok át a webshopba, mindegyiknél találtok leírást.

 

Kapcsolódó termékek

2023-05-07T19:15:50+00:002021 december 10|Bútorfestés kellékei, Lakberendezés|0 hozzászólás