Tavaly ilyentájt azt írtam, hogy hatalmas dologba vágtuk az ecsetünket, idén először a Nemiskacat Látványműhely is kitelepül az Otthon Design – Otthonteremtési kiállítás és vásárra, a Construma idejére!

Tavaly még nem tudtuk mire vállalkozunk, most, hogy másodszorra megyünk legalább már tudjuk! 🙂

Ide kattintva meg tudjátok nézni, hogy milyen volt a tavalyi standunk!

A tapasztalatokból szeretnénk erényt kovácsolni, még alaposabban felkészülni és még több mindent megmutatni nektek! Nagyon örülök neki, hogy idén nem egyedüli kisvállalkozóként, hanem az Annie Sloan bútorfesték brand ernyője alatt négy forgalmazóval közösen vágunk bele a kiállítói kalandokba.

Velem lesz tehát az Asztalosfabrik csapata Zalából, Kisvacak Kreatív Műhely Szegedről és Kaptafa Székesfehérráról.

Mindannyian festünk bútorokat, mindannyian elkötelezetten szeretjük az Annie Sloan festékeket és alig várjuk, hogy a bútorfestés iránti szenvedélyünket minél több embernek meg tudjuk mutatni, tehát

2019. április 3-7-ig megtaláltok minket a G pavilon 205H standnál!

Hisszük, hogy
a bútorfestés előképzettség nélkül is lehet végtelenül egyszerű és szórakoztató!

A felkészülésre a munkálatok valójában már január óta tartanak, és azt találtam ki, hogy egy képzelt sztori, egy nem valóságos személy elképzelt története köré fogjuk felépíteni a standot, a dizájnt és az egész marketingkommunikációt. (Valójában nem csak bútort festeni, de ezt is nagyon szeretem, kitalálni, hogy mivel tudjuk igszánlátható és kézzelfoghatóvá tenni olyan embereknek a bútorfestést, akik még soha nem hallottak erről.)

Szóval a stand, a festékek, és a szórólapok mellett idén egy – természetesen képzelt – lakásavatóval is készülünk a kiállításra: megépítjük ❤Anna szobáját❤, amely bútorait természetesen Annie Sloan Chalk Paint festékekkel újítottuk fel, egy felemás csavarral.. de ez legyen meglepetés!

Ki Anna? Egy fiatal lány, aki nemrég költözött be első, saját otthonába, ahol mamájától örökölt bútorok fogadták..Ha szeretnéd elolvasni a történetét, akkor kattints a http://anniesloan.hu/blog/ oldalra, mostanra két rész már fent van.
================
Mivel készülünk még?
================
?Meglepetés! Standunkon fotót készítők, megosztók és hírlevelünkre feliratkozók egy 120 ml-es Annie Sloan Chalk Paint festéket, és egy színkártyát kapnak AJÁNDÉKBA!
?Kedvezmény! 20%-os, festékvásárlásra jogosító kupont adunk ajándékba látogatóinknak, amelyet fenti, négy forgalmazónknál 2019. április 30-ig lehet felhasználni!
?Nyerj páros belépőt! Figyeled az Annie Sloan Hungary facebook hírfolyamunkat, mert a március vége felé lehetőséged lesz játszani egy hétvégi Construma belépőért, 2 fő részére!
?Személyes tanácsadás! ? Felkészültünk, hogy a TE, saját bútorfelújítási és bútorfestéssel kapcsolatos kérdéseidre válaszoljuk, és akár be is mutassuk azokat!

Mindezeken kívűl MÉG….

?WORKSHOP HELYSZÍN! Az F pavilon 101L standján ingyen mini workshopokon lehet majd részt venni!

?Bemutatók! A színpadon meghatározott időben, élőben fogunk bútort festeni!

Nagyon izgulok, hogy hogyan fogjátok fogadni a standot, hogy minden jól menjen a workshopokon, és hogy a színpadon is jól helyt álljunk a bemutatóinkkal, úgyhogy várunk sok-sok szeretettel!

Enikő és a többi forgalmazó