Designory

Az Amsterdam Green festékünk az abszolút zöld! Egyetlen cseppje is elég hozzá, hogy megidézze a greenery trendi hangulatát. A zöld növényekkel tarkított stand tervezőcsapata, Designory nem véletlen, hogy erre gondolt. Bár találkozásunk nyitó színe ez volt, a falra végül kék került.

A S/ALON Budapest Lakástrend kiállítás apropóján remek csapatokkal ismerkedtünk meg. Mindannyian egy hajóban evezünk, a lakberendezés mesterei, az enteriőrök megálmodói ugyanolyan harmónia megteremtésére szövetkeznek, mint mi, a színes festékeink oldaláról.

Három csapattal ez hozott össze bennünket. Ez a harmadik történet.

Vanda és Niki nem klasszikus, letisztult teret tervezett, épp ellenkezőleg. Standjuk egy gazdagon dekorált, magával ragadó helyiséget varázsolt az Arénába. A padlót színes lapok borították, változatos kiegészítőket helyeztek el a bútoraikon, és – profikról lévén szó – az összeállítás működött.

A falon is átívelő levél motívum az egész térben visszaköszönt. A valódi növények a természetet hozzák be a térbe, amelyet a falon ábrázolt hatalmas levelek árnyékként hangsúlyoztak. Jómagam annak is szemtanúja voltam, ahogy ezt kézzel rajzolták fel, majd festették meg a kontúrjait. Mindezt a rendezvény nyitását megelőző pörgésben.

A kék fal színe – ahogy a bevezetőben is írtam – zöldként indult. A dzsungel hangulat megteremtéséhez kerestek a lányok szín-partnert, és a botanikus ihletésű sötétzöld kézenfekvő megoldásnak tűnt.

Sokat beszélgettünk, felmerült, hogy egy másik színt is számításba kellene vennünk. A halvány korall kanapé képei végül is meggyőztek bennünket arról, hogy kék falfestéket válasszunk. Ezekkel a finom, divatos árnyalatokkal a Napoleonic Blue szuper összhangot ad!

A merész elgondolás a bemutató előtt nyert igazolást. A kék felület megadta azt a kontrasztot, amelyre a részelteknek szüksége volt, és a megjelenés átütő lett.

Kapcsolódó termékek

2019-12-01T15:20:47+00:002019 november 15|Blog, Bútorfestés, Események|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.