Elköltözöm!

Nem, nem én, hanem a blog!

Dédelgetett irományaim átköltöztetem a Cafeblogra, ezentúl a Nemiskacatot, a www.nemiskacat. címen éritek el!

Szeretném azt is elmesélni, hogy mindezt miért teszem.

A Cafeblog a Nők Lapja Cafe bloggyűjtő oldala, akik hirdettek egy ilyen programot.

 VIP program

Nem gondoltam át, csak jelentkeztem.

Miután bevettek a csapatba, már kénytelen voltam átgondolni, hogy vajon akarom én-e ezt egyáltalán, és vajon van-e esélyem a sok-sok blog közül bekerülni a legolvasottabb húszba, akik között majd pénzt osztanak!

A legelső gonodlatom – ha bevallom, ha nem – az volt, hogy bizony jólesne az érzés, hogy egy ilyen – lássuk be – költséges hobbi, mint a bútorfestés, nemcsak vinné a családi kasszából a pénzt, hanem hozna is egy kicsit, azáltal, hogy megosztom másokkal a tapasztalataimat!

Körülbelül fél éve írom a blogot, és azt látom, hogy a blogvilágban nálam sokkal olvasottabb internetes naplók léteznek, így nincsenek illúzióim, valószínűleg semmi esélyem arra, hogy a mézesbödön közelébe kerüljek. Bár a díjazza majd a kicsik közül a feltörekvő blogokat is, szóval hátha valami csurran-cseppen.

De akkor sem ez a fő motiváció!

Hanem az, hogy megmérettessem magam!

Itt kapok egy olyan felületet, ahol alapból magas az olvasottság, és kapok egy olyan szakmai hátteret, akik segítik a blogolók munkáják, lesznek worshoppok is.

Ja, és kaptam ajándékba egy egy éves magazin előfizetést a Sanomától, amit ezúton köszönök szépen! Az Elle Magazint válaszottam, nagyon örülök neki!

Továbbá szeretném megköszönni Krupa Katának az átköltözés technikai kivitelezésében nyújtott segítségét, lehet néha kicsit idegesítően értetlen voltam!

Szóval Kedves Olvasó! Itt már nem babra megy a játék, kérlek olvass engem szorgalmasan, mert a folyamatosan méri az olvasottságomat, és az alapján rangsorol! Ha tetszenek a cikkeim, kérj meg másokat is, hogy olvassák! Én igyekszem azzal meghálálni, hogy írok még: lakberendezésről, átalakításról, antikolásról, DIY dolgokról, bútorfestésről, a házunkról!

Köszönöm szépen, hogy olvasol, az eddigieket, és a továbbiakat is!