Mostanában kicsit kevesebbet posztolok itt a blogon, mint szoktam. Ennek az az oka, hogy temérdek a dolgom, nagy fába vágtam a fejszémet, tehát nem tűntem el, a háttérben szorgalmasan munkálkodom.

Hogy pontosan min?

Akik rendszeresen követnek a facebookon már tudják, hogy céget alapítottam!

Ez egy merőben új és izgalmas kihívás, lévén világ életemben alkalmazott voltam, ahol megmondták mit kell csinálni.

Ehhez képest egy vállalkozást indítani olyan sokrétű figyelmet és szerteágazó ismereteket igénylő feladat, hogy néha csak kapkodom a fejem… új szakmákat tanulok.

Szerencsére ennek vannak igencsak jó érzést kiváltó momentumai, nevezetesen, amikor kirakod a saját cégtáblád!

Még nincs kész szegény.

cégtábla

Hogy mit is szeretnék csinálni, mint Nemiskacat Kft?

Igazából azt, amit eddig is csináltam!

Továbbra is keresem az antikolás titkát, azokat a módszereket, eszközöket, melyekkel az antikolt, rusztikus bútorok nem valami elérhetetlen anyagi távolságban lévő, sóvárgott tárgyak lehetnek, hanem kézzelgogható, kis anyagi befektetést igénylő, elérhető bútorok.

Tudod, amikor a nagyi bútorát átfestjük!

Persze nem én, hanem TE!

Annie Sloan logo

Ezekkel a logokkal mostantól gyakran fogsz találkozni nálam.

Mert ehhez elhozom Neked Magyarországra azt a festéket, ami szerintem átformálja a bútorfelújításról vallot nézeteinket, és megtanít egy könnyedebb, kreatívabb szemléletre a bútordekoráció terén.

A kép nálam készült, amikor beérkezett az első szállítmány Chalk Paint™ festék.

Chalk Paint szállítmány

Kínálok majd saját gyártású termékeket, amelyekkel dekorálhatod az otthonod.

Ez még titkos, de szervezés alatt van…

Továbbra is adok Neked tudást, és megosztom Veled minden tapasztalatom, amit magam is kipróbáltam!

Már elindultak az általános antikolás workshop-ok a Magnóliák Műhelyében, a következő időpont május 16-a, ITT lehet rá jelentkezni.

antikolás workshop

 

Dolgoznak a lányok…

Ezen kívül készülök egy Annie Sloan Workshoppal is, melyben pont ugyanazt a tudást fogom átadni, amit Annie Sloan adna át neked személyesen a világnak bármely pontján is végeznéd el a tanfolyamát.

Annie Sloan - Workshops - Château Grey

Végül szeretném folytatni a lakásunk csinosítgatását – az előszobás poszttal már régóta tartozom, de a nappalival is vannak terveim – és sok bútort fogok festeni.

WEBÁRUHÁZ

Sokan hiányoljátok a webáruházat, amikor Annie Sloan festéket szeretnétek venni. Lesz webáruház!

Készül egy új honlap a Nemiskacatnak és egy másik Annie Sloan festékének magyarul, ahová minden információt fel fogok tenni a Chalk Paint™ festékkel és a többi Annie Sloan termékkel kapcsolatban, hogy kényelmesebb legyen a vásárlás és a döntés, amikor ott állsz egy felújítandó bútor előtt.

Ez a honlap már ideiglenesen működik is ITT, ha festéket szeretnél rendelni ezen keresztül lehet a hírlevélre való feliratkozással.

Annie Sloan színpaletta

Ha inspirációt keresel, Annie Sloan színekkel készítettem egy új boardot Annie Sloan Colour Palettes néven IDE KATTINTVA , ide folyamatosan gyűjtöm a színeket, ezen kívül a papír alapú színpalettáról ITT találsz képeket, ezeket én fényképeztem.

Azt szeretném, ha látnád, hogy nem egy kiterjedt hálózat működik a cégek mögött, a Nemiskacat és az Annie Sloan Hungary is én vagyok személyesen, én csinálok egyelőre mindent meg a család meg lassan a barátok is , sokszor így írok nektek e-mailt… (ezt a fotót tegnap készítettem)

Pöpi

…és két teregetés között facebook üzenetet.

Előfordul, hogy nem tudok egy-egy üzenetre rögtön reagálni…

Türelmeteket és támogatásotokat nagyon köszönöm!

El sem hiszem, hogy a Facebookon már 3000-en vagyunk és a Hobbi Bútorfestőkhöz is sokan csatlakoztok!!!