Idén második alkalommal lehettünk vendégei a Művészetek Völgye egyik legszebb kézműves kertjének, Horváth Mónika (Manka) illusztrátor által megálmodott Artkertnek.

Sokan modják, hogy ez a kert az egyik legmegkapóbb és nem véletlenül,  Mónika igazi háziasszonyként, megálmodóként megannyi hangulatos lámpácskával őrzi az Artkert egyedi hangulatát.

Idén is az Annie Sloan Hungary képviseletében váltottuk egymást mi, forgalmazók, így a Völgy 10 napja alatt végig kipróbálhattátok a bútorfestést, ráadásul mindig másnál, más tárgyakkal. A programot Manka stílusosan a nagymamájától kapott asztallapra festette fel:

Nagy lelkesedéssel álltunk neki a standépítésnek a nagy melegben, így mire készen lettünk nagyon örültünk neki.

Minden ilyen kitelepüléssel az a célunk, hogy pár percben tudjuk nektek megmutatni, hogy a bútorfestés lehet könnyű és szórakoztató! Ehhez mutatunk nektek megfelelő eszközöket, természetesen viszünk sok Annie Sloan bútorfestéket és az Annie Sloan ecseteket, hogy igazán élvezetes legyen a munka.

 

Vittünk pár festett bútort is példának. Nagy segítségünkre volt kolléganőnk Zsuzsa, Vadvirág Dekor, akinek a jóvoltából a festett bútorok gyönyörű szárazvirág dekorációkkal együtt pompáztak.

 

Idén is gyekeztünk teret adni a kreativitásnak,

 

és az elmélyült alkotásnak.

Lelkesen magyaráztunk, ha kellett

 

és együtt örültünk régi törzsvásárlókkal!

Időnként muszáj volt kis erőt merítenünk a barátainkból,

és megpihentünk, amikor nagyon fáradtak voltunk:

Hálásan köszönjük azoknak, akik meglátogatták a standunkat, velünk játszottak a nyereményért …

és elmerültek a bútorfetés örömében: egyedi sámlikkal és tortatálakkal távoztak!

Ne feledjétek, találkozunk jövőre is, a Művésztek Völgye 2019. rendezvényén az Artkertben!