_DSC0962

Rendhagyó blogbeegyzéssel készültem, most hogy lassan fél éve nem írom a blogom, – van is lelkiismeret furdalásom –  de annyi minden történik a “nemiskacatos életemben”, hogy ajjaj… mostanában például karácsonyi hangulatba ötltöztettük a műhelyt, valahogy így….

_DSC0990

_DSC0952

_DSC0965

_DSC0983

…így most inkább címszavakban – ahogy látjátok kevés szöveggel sok képpel 🙂 – foglalom össze az ünnepi készülődés eseményeit és programjait a Nemiskacat Látványműhelyben, ahol szerettel várlak Benneteket ebben a szép, adventi időszakban:

Holnemvolt Kerámia Műhely, Tóth Krisztina kermikus művész kiállítás és vásár

Tóth Krisztinával az egyik műhelyfoglalkozásomon találkoztam és gyorsan kiderült, hogy közel lakunk egymáshoz. Majd nem kellett sok idő ahhoz sem, hogy Krisztina elárulja, hogy ő kerámia tárgyakat, főként figurákat készít.

Krisztina manói lenyűgöztek. Figurái egy mesebeli világból kelnek életre, kedvesek és huncutak, stílusa felismerhető és magával ragadó.

Krisztina hamar összeállította szokásos karácsonyi kollekcióját, melyet kézművesként eddig Telki karácsonyi ovis-iskolás vásáraiban kínálgatott és megtisztelt vele azzal, hogy manóinak, mesebeli hangulatú figuráinak idén a Nemiskacat Látványműhely adjon otthont. Így gyorsan beszereztem két polcos szekrényt, aminek a teljes festésével sajnos nem készültem el.. de belül a semleges Country Grey árnyalat ad hátteret Krisztina alkotásainak.

_DSC0886

A Holnemvolt Kerámia Műhely kiállított tárgyait december 23-ig tekinthetitek meg a Nemiskacat Látványműhelyben és természetesen egytől egyik meg is vásárolhatóak szerintem igazán kedvezményes árakon.

 

Könyvdedikálással egybekötött karácsonyi vásár december 11-én este

KrivaricsDitta_RegibolUjat_300dpi

December 11-én pénteken késő esti nyitvatartással és Krivarics Dittával, a Régiből újat című, bútorfestésről szóló könyv írójával várunk mindenkit sok szeretettel, akit érdekel a bútorfestés témája, vagy csak szeretne Dittával találkozni és közben egy kellemes karácsonyozós-teázgatós-beszélgetős este alatt megvásárolni következő bútorfestős projektjéhez a festéket.

Ezen a napon ugyanis minden Annie Sloan termékre 10% kedvezményt adok.

Dittával beszélgetünk majd a könyv ötletéről, az előkészületekől, a kivitelezésről, kulisszatitkokról és legfőképpen bútorfestésről.

Ezen kívül a nagy asztalnál kézműveskedéssel várunk benneteket, ami legyen meglepetés, de a végén hazavihetitek, amit festetek.

Az esemény FB oldala ITT!

Nemiskacat-152

 

 

Szerettel várlak!

 

_DSC0961

_DSC0987

_DSC09721

Végezetül álljon itt néhány szolgálati közlemény:

A Műhely szokásos nyitvatartása H-P 9-15 óráig, de ettől el lehet térni előzetes időpontegyeztetéssel.

(kivétel a december 11. péntek, amikor késő estik nyitva leszek) Az adventi szombatokon-vasárnapokon is kereshettek egyelőre szintén előzetes időpontegyeztetéssel.

 

Kalligráfia Workshop – December 12-én szombaton, kalligráfia workshop lesz a műhelyben, jelentkezni ITT lehet.

 

A webáruház ünnepi nyitvatartása: December 23-Január 6-ig ZÁRVA leszek, utolsó postázási nap december 22. kedd, első postázási nap január 7-e, csütörtök.