” A közösségednek szüksége van Rád!” – ezzel a hangzatos mondattal kezdtünk el a múlt héten egy új Annie Sloan kampányt. Én nagy várakozással és izgalommal nézek elébe, mert szeretném igazi tartalommal megtölteni ezt a jól hangzó mondatot. Egyrészt azért, mert ismerem Annie Sloant személyesen és tudom, hogy milyen sallangmentesen és egyszerűen hisz abban, hogy minden jó kezdeményezés mozgatórugója egy egyén, vagy egy egészen kis közösség, ahogyan ő maga is egészen kicsiben kezdte a bútorfestős üzletét Oxfordban. Persze nyílván ez egy marketing kapmány, melynek az a célja, hogy minél többen megismerhessék a világon, így kishazánkban is az Annie Sloan “élményt”, de azt szeretem ebben a cégben, hogy ennek a kifejezésére igazán nagyszerű és használható ötleteik vannak.

Annie Sloan 25 éves kampány

A mostani kampány lényege dióhéjban annyi, hogy benevezheted egy átalakító/felújító versenybe a kedvenc közösségi helyed. Lehet ez egy könyvtár, egy múzeum, egy közösségi ház, egy klubhelyiség… a lényeg, hogy egy közösség együttesen használja és legyen ötleted arra, hogy hogyan frissítenéd fel Annie Sloan festékekkel, és ha nyertek, neked és a közösségednek együtt kell megcsinálnotok.
Ehhez kijelölik neked segítségül a legközelebbi Annie Sloan forgalmazót és kapsz egy csomó Chalk Paint ™ festéket, ecsetet és amire csak szükségetek lehet.

Ez a kampány bevezető videója, ahol Annie és a Csapat átfestette és kicsinosította a helyi közösségi ház egy termét.

Nagyon örülök, hogy már az első napokban találtam Magyarországról pályázót, Csizmadia Gabi jelölte a helyik közösségének játszószobáját.

pályázat Annie Sloan

Egy másik, amit szeretnék kiemelni Józsa Borbála jelölése, aki így ír tervezett átalakításukról:

“Szeretnénk régi padokat, szószéket és lámpákat találni a templomunknak és Chalk Paint festékkel festeni, hogy barátságos, szeretetteljes, otthonos légkört sugározzon. Kápolnásnyék Magyarország szívében, a Velencei Tó partján fekszik, turisztikai központ, és templomunk ezzel a megújulással olyan látványosság lehetne a régióban, ami nem csak a templomba vágyókat vonza. Szeretnénk, hogy gyülekezetünk bővüljön és mások is megnyugvást, útmutatást találjanak itt, hogy a jövőben zarándokhely, esküvői helyszín, valamint turisztikai célpontja is lehessen a falunak.

Támogatásukkal hozzájárulnának gyülekezetünk templomának teljes arculatváltásához, ezzel gondolkodásmód váltáshoz. Településünkön olyan társadalmi folyamatokat indítanánk el, melyre nagyon régóta szükség lenne, esztétikai, erkölcsi, hitbéli, társadalmi, szociális és turisztikai szempontból is!”

Kápolnásnyéki Református Egyházközség temploma belülrõl

Nagyon drukkolok nekik!

Te milyen közösségi hellyel pályáznál?

Jelentkezni ITT tudsz!