Képzeljétek el, hogy hamarosan Oxfordba utazom, és egy 1 napos Chalk Paint™ workshoppon fogok részt venni, melyet maga Annie Sloan fog tartani!

Végtelenül örülök, és nagyon izgulok is természetesen… ezt sehogyan sem tudom véka alá rejteni.

Annie Sloan Chalk Paint

Arra gondoltam, hogy Te se maradj ki a jóból összeállítottam egy dokumentumot, ahol egyszerű, praktikus kérdéseket tehesz fel a Chalk Paint™ festékkel kapcsolatban. Olyanokra gondolok, mint például:

  1. Milyen ecsetet használjak?
  2. Mire elég 1 liter festék?
  3. Mennyire tartós a viasz?
  4. Lehet vele bőrt festeni? stb. stb. stb.

Ezeket a kérdéseket és ehhez hasonlóakat sokszor feltették már nekem, és valamire tudtam választ, valamire nem.

Annie Sloan ecset

Most elutazom oda, ahol ezekre a kérdésekre választ kaphatok!

Most lehetőséged nyílik feltenni egy, vagy akár több kérdést is, amit szívesen megkérdeznél a Chalk Paint™ festékkel kapcsolatban!

Iratkozz fel a Nemiskacat hírlevélre és a feliratkozásod után kapsz egy levelet, amiben elküldöm annak a dokumentumnak a linkjét, ahová beírhatod a kérdést!

FELIRATKOZÁS ITT!

A dokumentumban összegyűjtöm a kérdéseket, és április 4-én Oxfordban nagyon fogok figyelni, hogy ellessek személyesen Annie Sloantól minden olyan technikát, amely a kérdéseidre választ ad!

Amikor hazajövök, összegzem a felgyűlt kérdéseket, és igyekszem azokat az oxfordi workshoppon tanultak fényében megválaszolni. Ezzel össze tudok majd állítani neked egy olyan dokumentumot, ahol egyben megtalálod majd a használattal kapcsolatos legfontosabb információkat.

Remélem sok kérdés fog összegyűlni, ezért kérdezz bátran, ezzel segítesz nekem, hogy egy igazán használható GYIK-et, azaz Gyakran Ismételt Kérdések- dokumentációt készíthessek Neked a Chalk Paint™ festékről!

Oszd meg kérlek, hogy másokhoz is eljusson!

Köszönöm!