3 stílus az Otthon Design kiállításon I.

3 különböző BÚTOR, 3 különböző STÍLUS  – Ezzel készülünk a kiállításra!

Ahogyan azt már a korábbi bejegyzésemben is írtam hatalmas dologba vágtuk az ecsetünket, hiszen idén először a Nemiskacat Látványműhely is kitelepül az Otthon Design kiállításra a Construmára. Ez azért nagy dolog, mert még nem voltunk korábban itt, úgyhogy most gőzerővel készülődünk és nagyon izgulunk, hogy milyen lesz a fogadtatásunk!

Arra gondoltam, hogy 3 különböző bútordarabot viszünk, amelyeket különböző stílusban készítünk el, más-más technika segítségével, hogy megmutassuk Neked: A bútorfestés lehet végtelenül egyszerű és szórakoztató!

Fontosnak tartottam, hogy olyan bútorokon mutassuk meg a hobbi bútorfestés szépségét és egyszerűségét, melyek itthon könnyedén, olcsón és egyszerűen beszerezhetőek, vagy éppen eleve vannak is a háztartásban.

Az egyik ilyen bútorfajta, amit egyszerűen csak “retro” bútoroknak hívunk. Ezek alatt én többnyire azokat szögletes, fényes műgyanta bevonattal ellátott bútorokat értem, melyek a 70-es 80-as évekbben minden otthonban megtalálhatóak voltak, gyakorlatilag én is ilyenek között nőttem fel.

Az egyik bútor, amit majd kiállítunk ez a kis RETRO komód lesz, melyet kedves barátnőm és törzsvásárlóm Holl Marina festett, akit Marina Home néven találtok meg a facebookon. Érdemes elidőzni a munkáin, merészen és szívből fest! Bátran állítom, hogy ő a retro bútorfesés nagymestere, imádja ezeket a stílusú bútorokat festeni és soha nem fogy ki az ötletekből.

Marina bútorfestő mániájáról így vall: “Mindennap festek…nem kényszerből, nem hajt hogy pénzt keressek vele, belső indíttatást érzek. Kifejezem vele azt ami bennem van, a harmóniára, a különlegességre és a merészségre vágyom. A Retró pont ilyen, egyszerű, kicsit vagány és fiatalos. A szekrényt amit kaptam Enikőtől napokig csak nézegettem, barátkoztam vele. Tudtam, hogy a belseje világos lesz és derűs, erre pont a LEM LEM a legjobb, gondoltam🥝. Ha a belseje visszafogott és barátságos, akkor a külseje ütős és meghökkentő legyen! Így döntöttem saját hatáskörömben.😉

A színeket tudtam: Amsterdam Green, Florence, Antibes Green, Olive, tehát a teljes zöld paletta Annie Sloan színeiből. Tehát van öt színem: 🌿🐍🧤🦖🥑a legsötétebbel megfestettem az ajtókat, a maradék néggyel vagány variációt terveztem..

Maszkolószalaggal megfeleztem, aztán átlókat ragasztottam, így kijött 4×4 háromszög. Ezeket tetszőlegesen, nem szimmetrikusan megfestettem. Miután lehúztam a takaró szalagokat , nagyon megörültem.👏🏻😊 Szép,szabályos és kellemesen harsogó lett. A szekrény egy szeletét az eredeti állapotában hagytam, hogy látszódjon a kiindulási állapot. Szerintem a 70-80-as gyártású VARIA bútorok igazán lehetnek színesek és stílusosak.

Bármi elképzelhető és megvalósítható!”

Ha kíváncsi vagy, hogy pontosan mivel várunk MÉG a kiállítás ideje alatt a Nemiskacat standnál, akkor kövesd itt a blogon, vagy a facebookon az eseményt: Nemiskacat az Otthon Design Kiállításon .

Illetve ne feledd, hogy még tart a JÁTÉK a Nemiskacat oldalon, ahová a Te alkotásodat is szerettel várom!

Találkozunk a Construmán április 11-15-én, szerettel várlak,

Enikő és a Nemiskacat Csapat

Kapcsolódó termékek

2018-04-08T17:16:54+00:002018 március 30|Blog, Bútorfestés, Események|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.