Annie Sloan hiánypótló festéke a Satin Paint végre hozzánk is megérkezett a Nemiskacatba! Minden új termék izgalmas, ez pedig különösen, hiszen tudom, hogy sokan már alig vártátok, hogy legyen egy ilyen típusú festék is a kínálatban. De pontosan mi ez, mire való és kinek ajánlom? Erről írok ebben a blogbejegyzésben.

Mit festhetsz át Satin Paint-el?

Kezdjük a legfontosabbal: mire való ez a festék? Az Annie Sloan Satin Paint egy beltéri fa -és fém festék, melynek lényege, hogy alkalmas a legnagyobb igénybevételnek kitett felületek festésére, úgy mint ajtók, ajtó -és ablakkeretek, ablakpárkányok, lambéria, lábazati részek, radiátorok, konyhabútor – de természetesen bármilyen bútor festhető vele. Mi például itt a Nemiskacatban egy asztalt készülünk festeni, igazából semmi akadálya nincs.

A festék 6 legjobb tulajdonsága!

Neked való ez a festék?

Egyértelműen igen, ha egyszerűen, gyorsan szeretnéd otthonodat felfrissíteni, színesíteni. A Satin Paint – ahogy mondani szoktam – a legjobb választás, ha csak simán A-ból B-be szeretnél valamit megváltoztatni, nem szeretnél antikolni, rusztikus felületet létrehozni, aranyozni, díszíteni, nem akarsz bemosni, két színt egymáson használni stb., tehát bármilyen díszítő technikát alkalmazni. A legfontosabb pedig, ha nem akarsz waxszolni vagy lakkozni! Erre ott van a Chalk Paint vagyis a krétafesték, ami sokoldalúsága miatt ezekre a díszítő technikákra kiválóan alkalmas, ráadásul szinte minden felületen megtapad. Tehát, ha sima, modern felületet szeretnél alkotni, akkor a Satin Paint jó megoldás.