S/ALON kiállítás Sumisurával

A rendezvények ritmust adnak bútorfestő életünknek, és most itt az újabb nagy do(bban)ás! A lelkesedés és izgatottság érzésének különleges keveréke fog el, amikor arra gondolok, hogy belépnek az első látogatók és megállnak majd a standunk előtt.

Szerettel várunk a S/ALON-ban!
HOL? Papp László Sportaréna, Stand 30B
MIKOR? 2019. szeptember 20-21-22. péntek, szombat, vasárnap 10-18 óráig

A rendezvény ideje alatt kínált különleges ajánlataink:

  • magánszemélyeknek kedvezményes enteriör tervezés szolgáltatás a stand tervezőjétől, Sumisurától
  • és 20%-os Annie Sloan festékvásárlási kupon tőlünk, melyet a S/alonon személyesen vehetsz át

ezen kívül keressük az együttműködést dizájnerekkel, lakberendezőkkel, akik szívesen terveznének Annie Sloan színek inspirálta enteriöröket. Nekik különleges csomaggal kedveskedünk!

Bocs, hogy így belecsaptam! Óriási megmérettetés ez nekünk, de ugorjunk kicsit vissza pár hetet az időben!

Még a nyári rendezvényekről és workshopokról szóltak a hírek, miközben mi, Sumisurával,  alias Szebellédy-Samu Judit lakberendezővel karöltve már igencsak terveztünk, festettünk. Az előző bejegyzésben utaltam erre, de most lehull a lepel, vége a titokzatoskodásnak!

A készülődés a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon megjelenő stand építéséről szól!
Tavaly már volt szerencsénk itt találkozni veletek, és a rendezvény koncepciója idén is megtartotta az enteriőrök megjelenését. Viszont nagyot ugrott a kommunikáció gondolatvilága, az, ahogy a bevezető kampány megszólítja a látogatókat.
Ha megnézed a videókat, most nem térről, bútorokról, elrendezésről, otthonról vallanak az ismert emberek. A kérdés: Téged mi inspirál?

Kitolták a határokat, a kulcsszó az inspiráció! Kinek, mit jelent, ki hogyan válik befogadójává, kit mi inspirál.
Ezzel magasra teszik a lécet a kiállítók számára, mert egy-egy gondolatvilágot kell megcélozni a berendezett lakrészekkel. Olyat kell színpadra állítani, amely bármely szegletébe pillantva impulzust vált ki, vagy egy újabb elképzelt darabkával járul hozzá a fejekben lévő ötletekhez.
Mindezt természetesen, úgy, hogy a legkevésbé se legyen hivalkodó, harsány. A cél, hogy a látogató maga vegye észre, fedezze fel és szőjje bele gondolataiba az alkotóelemeket.

Patikamérleg kell az ilyen kis finom benyomások megteremtéséhez, és egy csipetnyi a csábítás láthatatlan művészetéből. Mindezt egy lakberendezési projekttel, amelyhez mi az étkezőt választottuk. Miért?

Itt jelennek meg a legkülönbözőbb hangulatok egy lakásban. Az ebédlőben könnyen találhatod magad egy mosolygós vasárnapi ebéd közepén, vagy vidám szülinapi partin. Hétköznapokon a nagy asztalon a számlákat rendezve, vagy a gép fölé hajolva, nem beszélve a sarokban fotelba simulós, késői órák nyugalmáról.

Az ebédlő ilyen szempontból egyfajta középpontja a lakásnak, ahol a mindennapi életünk nyújtja az inspirációt.
Gyere és látogass el a standunkra!

A rendezvény oldalán minden részletet megtalálsz, kattints ide!

Kapcsolódó termékek

2019-09-16T21:10:25+00:002019 szeptember 16|Blog, Bútorfestés, Események|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.